Ugrás a tartalomra

Karácsonyi köszöntők az ortodox ünnep előtt

2019.01.05
18:41
2019.01.05
18:46
Forrás
Közlemény
A szerb kormány tagjainak többsége jókívánságait fejezte ki.

Megértésre, összetartásra ösztönözze az embereket, és a kihívások leküzdéséhez adjon erőt a legörömtelibb keresztény ünnep, a karácsony - üzente Maja Gojković, a szerbiai képviselőház elnöke mindazoknak, akik a Julianus-naptár szerint ünnepelnek.

Boldogságban és jólétben teljen, hozzon egészséget és szerencsét a karácsony - írja köszöntőjében Siniša Mali szerb pénzügyminiszter.

A karácsony ébressze fel bennünk a hitet az adakozásban, a megbocsátásban, a kölcsönös tiszteletben és megértésben - üzente köszöntőjében Nela Kuburović szerb igazságügy-miniszter.

Jadranka Joksimović szerb eurointegrációs tárcavezető pedig többek között azt mondta az ünnep alkalmából, folytassuk a szebb jövő építését mindannyiunk számára.

ortodox karácsony
köszöntők

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.