Ugrás a tartalomra
FoNet/Nenad Đorđević

Képviselői kérdések a szerb parlamentben

2019-07-18
12:56
2019-07-18
13:03
Forrás
Szerbiai RTV
Képviselői kérdésekkel és módosító indítványok megvitatásával folytatódott csütörtökön a szerbiai Köztársasági Képviselőház ülése.

A kérdések egyebek között Emanuel Macron francia államfő látogatására és az európai integrációra vonatkoztak, továbbá foglalkoztak a montenegrói nyelv hivatalos nyelvként való bevezetésével Verbászon, sőt a nemzeti stadion kiépítésével is.

A kereskedelemről szóló törvényjavaslatba először kerülhetnek be olyan fogalmak, mint az "elektronikus üzlet", vagy az "online platform". Az elektronikus kereskedelemről szóló törvény módosítására és kiegészítésére vonatkozó javaslattal pedig várhatóan bevezetik a nem megengedett és törvénytelen tartalom internetről történő eltávolítására szolgáló mechanizmusokat Szerbiában.

A napirenden szerepelt még az árutőzsdéről szóló törvényjavaslat is.

parlament
Köztársasági Képviselőház
képviselő

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.