Ugrás a tartalomra

Két újabb tárgyalási fejezet nyílhat meg

2018.06.07
08:58
2024.03.19
08:40
Forrás
Tanjug
A hónap végéig két újabb tárgyalási fejezet nyílhat meg Szerbia számára az Európai Unióval folytatott csatlakozási tárgyalásokon - mondta Jadranka Joksimović európai integrációs miniszter.

Miután tárgyalt Johannes Hahnnal az Európai Unió bővítési ügyekért felelős biztosával, Joksimović bejelentette, hamarosan aláírásra kerül az a dokumentum is, amely alapján Szerbia hozzáférhet egy 42 millió eurós előcsatlakozási alaphoz, valamint a 175 millió eurós mezőgazdasági alap vissza nem térítendő támogatásához. Hahn a brüsszeli megbeszélés után elmondta, Szerbia jó úton halad és ennek köszönhetően nyílhatnak meg az új fejezetek.

Szerbia
Jadranka Joksimovic
Johannes Hahn
Európa
csatlakozás
fejezet

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.