Ugrás a tartalomra

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

2021.10.17
22:52
2021.10.17
23:00
Forrás
MTI
A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.

Kocsis Máté azt írta: Márki-Zay Péter nyilatkozata egyértelművé teszi, hogy Gyurcsány Ferenc rajta keresztül térne vissza a hatalomba, a helyzet tehát változatlan.

A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője úgy fogalmazott: véget ért a show második epizódja, "volt minden, mint a búcsúban", sírás, trükkök, dráma, öröm, fenyegetőzés, előre- majd visszalépés, "zsarolás, de inkább mégsem", csalódás, sértegetés, összeborulás.

Karácsony kiesett, Márki-Zay beesett, a lényeg, hogy a show folytatódjon tovább - írta Kocsis Máté felhívva a figyelmet arra, hogy a baloldali politikusok szeretnének valahogy közelebb jutni a hatalomhoz élükön a legerősebb párt elnökével és a következő parlament legnagyobb baloldali frakciójának főnökével, Gyurcsány Ferenccel.

Fidesz
előválasztás
Kocsis Máté

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.