Ugrás a tartalomra

Kovács Elvira volt a zentai BeeHome vendége

2019.04.18
20:57
2019.04.19
18:19
Forrás
Pannon RTV
A fiatalok megtudhatták, hogyan dolgozik egy parlamenti képviselő.

Kovács Elvira köztársasági parlamenti képviselő asszony ismeretterjesztő előadását hallgathatták meg a zentai középiskolások. Interaktív előadása betekintést nyújtott a köztársasági parlament munkájába, és a kulisszatitkokba is beavatta a hallgatóságot. A BeeHome Közösségi Ház második alkalommal tartotta meg a Közéleti fórum elnevezésű rendezvényét, amelynek célja, hogy a fiatalok már a középiskolás éveikben betekintést nyerhessenek a közéleti, gazdasági és politikai kérdésekbe.

Kovács Elvira, köztársasági parlamenti képviselő, VMSZ:
„Próbáltam bemutatni a parlament munkáját, mert sokan azt gondolják, hogy csupán annyi, amennyit így lehet a tévén látni, vagy csupán ilyen vitaestekből, vagy vitázásból áll a munka. Tehát elsősorban olyan szemszögből próbáltam bemutatni, hogy mi mindenből áll még egy parlamenti képviselő mindennapja, illetve munkája. Másrészt viszont arra ösztönözni őket, hogy a fiataloknak is ott van a helyük a képviselőházban.”

Kovács Elvira
BeeHome
Közéleti fórum

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.