Ugrás a tartalomra

Közeleg a leváltások időszaka

2014.07.26
10:36
Hamarosan több közvállalat igazgatóját válthatják le a kormánykörökből származó nyilatkozatok szerint
Hamarosan több közvállalat igazgatóját válthatják le a kormánykörökből származó nyilatkozatok szerint. Az új igazgatókat pályázaton választják majd ki. Gazdasági szakértők arra figyelmeztettek, hogy nem lehetséges a közszféra reformja mindaddig, amíg a pártérdekek helyét nem veszik át a gazdasági érdekek. Dušan Vujović gazdasági miniszter is hasonló véleményen van. Szerinte is így lehetséges az egész ország hatásfokát megemelni, enélkül pedig fájdalmas módon kellene visszavenni a fizetésekből és a nyugdíjakból. Ú jságírói becslések szerint a Szerbiai Gázművek, a Vasutak és a Koridor igazgatói kerülhetnek rövidesen leváltásra. (Szerbiai RTV)

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.