Ugrás a tartalomra

Közvélemény-kutatás: Az SZHP toronymagasan vezet

2019.01.29
11:29
2019.01.29
13:20
Forrás
Tanjug, Informer
Továbbra is a Szerb Haladó Pártban van a legnagyobb bizalmuk a lakosoknak.

A legfrissebb közvélemény-kutatás szerint, amelyet egy nyugati ország nagykövetsége végeztetett el Szerbiában, a polgárok csaknem 57 százaléka a haladókra voksolna, ha most lenne a parlamenti választás - írja az Informer. Második helyen a Szövetség Szerbiáért áll több mint 12 százalékkal, a harmadikon pedig a Szerbiai Szocialista Párt pontosan 12 százalékkal. A Szerb Radikális Pártot körülbelül 4,5 százaléknyian támogatnák. Más politikai párt vagy tömörülés nem érné el a szükséges parlamenti küszöböt. Az eredmények szerint az emberek 70 százalékának nincs kétsége afelől, hogy kire szavazna.

Szerb Haladó Párt
közvélemény-kutatás
Szövetség Szerbiáért
Szerbiai Szocialista Párt

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.