Ugrás a tartalomra

Laban: A szabadkaiak 52 százaléka voksolt Vučićra

2017.04.03
10:47
A Szerb Haladó Párt szabadkai szervezete vasárnap este sajtótájékoztatón jelentette be Aleksandar Vučić győzelmét a köztársasági elnökválasztáson
A Szerb Haladó Párt szabadkai szervezete vasárnap este sajtótájékoztatón jelentette be Aleksandar Vučić győzelmét a köztársasági elnökválasztáson. Bogdan Laban polgármester, az SZHP városi szervezetének elnöke megköszönte a választók bizalmát, fejlődést és szebb jövőt ígért Szerbia jövendőbeli államfője nevében a szabadkaiaknak. A párt tagsága és hívei az egyik belvárosi szórakozóhelyen hajnalig ünnepelték Aleksandar Vučić győzelmét. Vasárnap este fél 11-kor nagy volt a tömeg a haladók szabadkai pártszékházában. Az újságírók, a tagság, a koalíciós partnerek, szimpatizánsok, Bogdan Laban polgármesterre, a párt helyi elnökére vártak, aki nem sokkal 23 óra előtt érkezett meg és azonnal bejelentette Aleksandar Vučić győzelmét. „Amire különösen büszkék vagyunk, hogy Szabadka, mint ahogyan be is jelentettük már, Aleksandar Vučićot választotta elnökéül. Tudjuk, mennyi mindent tett ő miniszterelnöksége idején, nem csak Szerbiáért, hanem a mi Szabadkánkért is. Ezért szavazott neki bizalmat Szabadka lakossága és az egész észak-bácskai körzet.” szabadka haladok unneples 2 Bogdan Laban megköszönte a koalíciós partnerek támogatását és a tagságnak a választási kampányba fektetett munkáját, valamint a választópolgárok bizalmát. A sajtótájékoztatót követően az egybegyűltek elkezdték skandálni: pobeda, azaz győzelem! Ismert szabadkai politikusok, vállalkozók, üzletemberek, közéleti személyek a sajtótájékoztatót követően az egyik belvárosi szórakozóhelyen ünnepeltek hajnalig.  
elnökválasztás
ünneplés
Bogdan Laban

Most

17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.