Ugrás a tartalomra

Lavrov: Oroszország soha nem kérné Szerbiától, hogy szakítsa meg a kapcsolatait valakivel

2018.02.22
06:48
2024.03.19
08:50
Forrás
VajdaságMA
Oroszország soha nem kérné Szerbiától, hogy szakítsa meg a kapcsolatait valakivel - hangsúlyozta Belgrádban Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.

Lavrov megismételte korábbi álláspontját, amely szerint nem jó politikai irányvonalat képvisel Brüsszel, amikor azt kéri Belgrádtól, hogy válasszon a Nyugat és Oroszország között.

Az orosz diplomácia vezetője szerda este érkezett kétnapos látogatásra Szerbiába, ahol megérkezése után azonnal Aleksandar Vučić szerb elnökkel találkozott. Vučić leszögezte: Szerbia az Európai Unió felé halad, de továbbra is arra törekszik, hogy a legjobb kapcsolatokat tartsa fenn Oroszországgal. Belgrád a jövőben is tiszteletben fogja tartani a hagyományosan jó viszonyt Moszkvával - tette hozzá.

Belgrád
Oroszország
Szerbia
Szergej Lavrov

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.