Ugrás a tartalomra

Lebontották a Kosovska Mitrovica-i falat

2017.02.05
16:35
Lebontották ma a Kosovska Mitrovica-i falat, amely a város északi, többségében szerbek lakta részén épült
Lebontották ma a Kosovska Mitrovica-i falat, amely a város északi, többségében szerbek lakta részén épült. A betonlapokból álló, nyolcvan centiméteres fal lerombolását két nagy teljesítményű munkagép végezte. Szombaton Severna Mitrovica községi képviselői rendkívüli ülésen fogadták el a fal lebontásáról szóló tervet. Goran Rakić, Severna Mitrovica polgármestere elmondta, már kedden elkezdik az új fal építését, amely erősebb lesz a lebontottnál. Hozzátette, a polgárok biztonsága áll az első helyen. A bontási munkálatok incidens nélkül zajlottak. A város északi és déli részét összekötő híd és a környék rendezése is a tervek között szerepel. (Szerbiai RTV, fotó:Tanjug)
Kosovska Mitrovica
fal
bontás

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.