Ugrás a tartalomra

Letette az esküt Milorad Dodik

2018.11.19
20:18
2024.03.19
08:43
Forrás
VajdaságMA, Srna
Letette ma az esküt Milorad Dodik, a Bosznia-Hercegovina-i háromtagú elnökség újonnan megválasztott szerb tagja.

Dodik felszólalásában elmondta, miután kétszer töltötte be a boszniai Szerb Köztársaság elnöki tisztségét, büszke, mert minden célt teljesített a boszniai Szerb Köztársaság megóvása érdekében. A politikám nem változik, csak a munkahelyem, a megszerzett szavazatok száma pedig büszkeséggel tölt el, de nagy kötelezettség, hogy odaadóan szolgáljam a boszniai Szerb Köztársaságot – fogalmazott Dodik. Hozzátette, egyetlen szarajevói döntése sem lesz lehetséges anélkül, hogy ne konzultálna a boszniai Szerb Köztársaság intézményeivel.

Željka Cvijanović, a boszniai Szerb Köztársaság új elnöke is ma lépett hivatalosan hivatalba. Elmondta, elnökként alapvető eszméje ugyanaz lesz, mint aminek jegyében a köztársaságot az elmúlt időszakban irányították, mégpedig egy erős, stabil és fejlődő boszniai Szerb Köztársaság eszméje.

Milorad Dodik
Boszniai Szerb Köztársaság

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.