Ugrás a tartalomra

Maglai Jenő: Ennek a városnak nincs igazi gazdája

2018.12.07
13:03
2024.03.19
08:43
Forrás
Pannon RTV
Sajnos ennek a városnak nincs igazi gazdája - mondta Maglai Jenő sajtótájékoztatóján. Szabadka Polgári Mozgalmának városi frakcióvezetője a Majsai híd lábánál nyilatkozott a média képviselőinek.

Ugyanis egyebek mellet, azt is kifogásolják, hogy a hónapokkal ezelőtti közlekedési szerencsétlenségben megsérült híd korlátját azóta sem javították meg az illetékesek. Maglai a Karađorđe és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében lévő telekről is szót ejtett. A város központjától 100-200 méterre egy szeméttelep található - fogalmazott.

Maglai Jenő, frakcióvezető, Szabadka Polgári Mozgalma: „Ez arról beszél, hogy hiába van az, hogy anyagi biztonság van és elérkezett az arany időszaka ennek az országnak, ennek a városnak, a valóság nem így néz ki. A mindennapi valóság, amit a polgárok látnak, valójában erről szól, amit a hátunk mögött látunk, hogy sajnos az önkormányzat, illetve a közvállalatok nem úgy végzik a munkájukat, ahogy kellene.”

Maglai Jenő
Majsai Híd
Szabadka

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.