Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

„Magyarnak lenni egyre inkább előnyt jelent mindenhol a Kárpát-medencében”

2021.07.23
21:45
Forrás
Pannon RTV
A magyar nemzetpolitikáért felelős államtitkár, Potápi Árpád János részt vett a külhoni magyar pártelnökök kerekasztal-beszélgetésén Sátoraljaújhelyen.

A magyar kormány az elmúlt tíz-tizenegy évben közös erővel újraegyesítette a magyar nemzetet, ennek eredményeként magyarnak lenni hátrány helyett egyre inkább előnyt jelent mindenhol a Kárpát-medencében - mondta a magyar nemzetpolitikáért felelős államtitkár. Potápi Árpád János fontosnak nevezte, hogy a kormány meg tudta erősíteni a magyarságot. Az eseményt követően Vadlövő Gabriella kérdezte.

Potápi Árpád János

Most

11:24, Frissítve: 11:29

Megemlékezés a Sárga háznál

80 évvel ezelőtt a szabadkai Sárga ház épülete igazságtalanságok és kínzások helyszínévé vált - hangzott el a ma megtartott koszorúzáson.
10:32

Elkezdődött a IV. Budapesti Demográfiai Csúcs

A magyar kormány tizenkettedik éve a családokért dolgozik, hogy a negyven éve tartó demográfiai lejtmenetet megfordítsa - mondta a magyar családokért felelős tárca nélküli miniszter a IV. Budapesti Demográfiai Csúcsot megnyitó köszöntőjében.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.