Ugrás a tartalomra

Március 5-től lehet új államfője Magyarországnak

2024.02.25
15:53
Forrás
hirado.hu
A magyar Országgyűlés várhatóan hétfőn fogadja el Novák Katalin államfő lemondását.

Amennyiben ugyanazon az ülésen az új elnököt is megválasztják, akkor március 5-től lehet új köztársasági elnöke Magyarországnak - mondta a Kossuth Rádióban Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője azt mondta: Sulyok Tamás kifogástalan múltú, nagy felkészültségű jogász. A kormánypártok benne látják azt az esélyt, hogy a nemzet egységét jól megtestesítse. Sulyok Tamás lehet Magyarország 7. megválasztott köztársasági elnöke. Mint ismeretes a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön jelentette be, hogy a kormánypártok Sulyok Tamást javasolják köztársasági elnöknek.

Magyarország
köztársasági elnök

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.