Ugrás a tartalomra

Megkezdte kampányzáró körútját Pásztor István

2020.06.18
18:11
Forrás
Pannon RTV
A Zentai Magyar Kamaraszínház új közösségi terében kezdte meg kampányzáró körútját Pásztor István. A vendégeket alkalmi műsorral köszöntötték.

Fellépett többek közt Virág György, a Zentai Magyar Kamaraszínház színésze és Juhász Gyula, a Juhász Zenekar tagja.

A műsort követően a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke itt találkozott a Beats/Minute Ifjúsági Szervezet tagjaival, akik az elektronikus zene terén tevékenykednek. Nevükhöz több helyi buli is kapcsolódik. Céljuk, hogy szórakozási lehetőséget biztosítsanak az itt élő és az elszármazott fiataloknak.

Másodikként megismerhette a Vajdasági Magyar Fiatalok a Fejlettebb Jövőért civil szervezet munkáját is, akik neve ismert lehet a Tisza-menti e-sport bajnokságról, hiszen a januárban megrendezett versenyt nekik köszönhetik a számítógépes játékok kedvelői.

Pásztor István
kampányzáró
VMSZ
Zenta
Zentai Magyar Kamaraszínház

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.