Ugrás a tartalomra

Megszűnik a tv-előfizetés

2014.07.28
08:00
A közszolgálati hírközlő közegeket az állami költségvetésből finanszírozzák majd 2016-ig – nyilatkozta a Szerbiai RTV-nek Ivan Tasovac művelődési és tájékoztatási miniszter a médiára vonatkozó, a kormány által vasárnap támogatott törvénymódosítási javaslatok kapcsán
A közszolgálati hírközlő közegeket az állami költségvetésből finanszírozzák majd 2016-ig – nyilatkozta a Szerbiai RTV-nek Ivan Tasovac művelődési és tájékoztatási miniszter a médiára vonatkozó, a kormány által vasárnap támogatott törvénymódosítási javaslatok kapcsán. Hozzátette: ezt az időszakot követően a lakossággal megfizettetik majd az illetéket, ami nem lesz több 500 dinárnál. A magánosításokról szólva azt is elmondta, az érintett médiaházakat 2015 júliusáig kell privatizálni. (Szerbiai RTV)

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.