Ugrás a tartalomra

Megtartotta alakuló ülését a szerb kormány Koszovóról szóló belső párbeszéddel foglalkozó munkacsoportja

2017.10.30
18:59
Forrás
Beta
A kormány Koszovó-ügyi irodája igazgatójának közleménye szerint a megbeszélések több szinten folytak, a társadalom és a civil szervezetek széleskörű bevonásával.

A dialógusnak reális, felelősségteljes és racionális síkon kell maradnia, ami lehetővé teszi, hogy Szerbia továbbra is a fejlődés útján haladjon és elkerülendő legyen mindenfajta összetűzés lehetősége - figyelmeztetett Marko Djurić. A jövőben kerekasztal-beszélgetéseket, konferenciákat, műhelymunkákat és tribünöket szerveznek, amelyen minden szerbiai jogi kar tanárai részt vesznek majd. Az első ilyen tanácskozást már holnap megrendezik Belgrádban. A munkacsoport egy mindenki számára hozzáférhető weboldal létrehozását is célként tűzte ki. A munkacsoport vezetőjének is egyúttal Marko Djurićot nevezték ki.

Szerbia
Koszovó
Koszovó-ügyi iroda

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.