Ugrás a tartalomra
Tanjug/Strahinja Acimovic

A Morava korridorról tárgyaltak

2021.09.27
16:58
Forrás
Szerbiai RTV
A Morava közlekedési folyosó megvalósításának tervéről tárgyalt ma Aleksandar Vučić a Bechtel-Enka cég képviselőivel.

A szerb államfő elmondta, az autópálya hozzájárul majd a helyi önkormányzatok, az ipar és a gazdaság fejlődéséhez is. Hangsúlyozta, fontos, hogy a kivitelezés a megfelelő ütemben haladjon. A közlekedési folyosó jelentőségét leginkább Čačak, Trstenik, Vrnjačka Banja, Kraljevo, Kruševac, Varvarin és Ćićevac település lakosai érzik majd meg - tette hozzá.

Morava közlekedési folyosó
Aleksandar Vučić
tárgyalás

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.