Ugrás a tartalomra

A Mozgalom a Polgári Szabadkáért közleménye

2019-11-13
21:04
2020-01-31
16:31
Forrás
Közlemény
A védettség alatt álló, a Radić fivérek utcában található épületek bontásának folytatásával korábban összehangolt és megállapított projektek végrehajtása zajlik.

Ezeken jól látható módon tűnnek fel a magánérdekek és párthatározatok ismertetőjegyei - olvasható a Mozgalom a Polgári Szabadkáért szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. A folytatásban arról is írnak, hogy Szabadka nyilvánosságának tudnia kell, hogy a város képviselő-testületének október 10-i ülésén, amikor dönteni kellett a Maksim Gorkij utca-Belgrádi út-Blasko Bajić utca-Zentai út által határolt városrész részletes építészeti szabályozásának módosításáról, az illetékesek közül sem az előterjesztett anyagban, sem a javasolt döntés bevezető indoklásában senki nem említette azt a tényt, hogy a döntés elfogadásával megteremtődnek a Radić fivérek utca védett részében található épületek bontásának normatív előfeltételei.

Mozgalom a Polgári Szabadkáért

Most

14:48

Koronavírus-helyzet Szabadkán

15 személyt vizsgáltak meg az elmúlt 24 órában a szabadkai Covid-rendelőben - közülük három pácienst tartottak bent további kezelésre a Szabadkai Közkórház fertőzőosztályán.
14:42

Érkezik a lehűlés

Egy hidegfront töri meg az elmúlt napok meleg, nyárias időjárását. Az esti órákban esőzéssel, viharos erejű széllökésekkel érkezik Szerbiába a lehűlés nyugati irányból.
13:28, Frissítve: 13:34

Leopárdokkal erősít a Magyar Honvédség

Az illetékesek szerint a Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési program keretében megrendelt Leopard 2-es harckocsikkal új fejezet nyílik a Magyar Honvédség életében.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.