Ugrás a tartalomra

A Mozgalom a Polgári Szabadkáért közleménye

2019.11.13
21:04
2020.01.31
16:31
Forrás
Közlemény
A védettség alatt álló, a Radić fivérek utcában található épületek bontásának folytatásával korábban összehangolt és megállapított projektek végrehajtása zajlik.

Ezeken jól látható módon tűnnek fel a magánérdekek és párthatározatok ismertetőjegyei - olvasható a Mozgalom a Polgári Szabadkáért szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. A folytatásban arról is írnak, hogy Szabadka nyilvánosságának tudnia kell, hogy a város képviselő-testületének október 10-i ülésén, amikor dönteni kellett a Maksim Gorkij utca-Belgrádi út-Blasko Bajić utca-Zentai út által határolt városrész részletes építészeti szabályozásának módosításáról, az illetékesek közül sem az előterjesztett anyagban, sem a javasolt döntés bevezető indoklásában senki nem említette azt a tényt, hogy a döntés elfogadásával megteremtődnek a Radić fivérek utca védett részében található épületek bontásának normatív előfeltételei.

Mozgalom a Polgári Szabadkáért

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.