Ugrás a tartalomra

A NADA kampányolt Szabadkán

2021.11.24
16:24
2021.11.24
17:07
Forrás
Pannon RTV
Szabadkán kampányolt Miloš Jovanović, a Szerbiai Demokrata Párt elnöke. A politikus a NADA, vagyis a Remény nevet viselő koalíció elnökjelöltjeként indul majd a soron következő szerbiai köztársasági elnökválasztáson.

A koalíciót egyébként az SZDP-n kívül, a Mozgalom a Szerb Királyság Megújításáért, illetve 23 polgári egyesület alkotja. Miloš Jovanović Szabadka központjában egyebek mellett azt mondta, céljuk, hogy jogállamot hozzanak létre. Ehhez azonban a választási rendszer megváltoztatásra is szükség lesz, a pártok helyett konkrét személyekre kellene szavazni a választások minden szintjén - mondta a NADA jelöltje.

Miloš Jovanović, elnök, Szerbiai Demokrata Párt: „Csakis így gyöngíthetjük a párt erejét, a pártok ezt követően nem tudnak hatással lenni a közéletre, úgy mint ahogy most teszik. A pártok nem hathatnak a médiára, az igazságszolgáltatásra és a pénzügyi áramlásokat sem ellenőrizhetik és pártalapon sem lehetne munkát kapni.”

elnökjelölt
Miloš Jovanović
Szerbiai Demokrata Párt
NADA
Remény
koalíció
SZDP
Mozgalom a Szerb Királyság Megújításáért

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.