Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A NADA kampányolt Szabadkán

2021.11.24
16:24
2021.11.24
17:07
Forrás
Pannon RTV
Szabadkán kampányolt Miloš Jovanović, a Szerbiai Demokrata Párt elnöke. A politikus a NADA, vagyis a Remény nevet viselő koalíció elnökjelöltjeként indul majd a soron következő szerbiai köztársasági elnökválasztáson.

A koalíciót egyébként az SZDP-n kívül, a Mozgalom a Szerb Királyság Megújításáért, illetve 23 polgári egyesület alkotja. Miloš Jovanović Szabadka központjában egyebek mellett azt mondta, céljuk, hogy jogállamot hozzanak létre. Ehhez azonban a választási rendszer megváltoztatásra is szükség lesz, a pártok helyett konkrét személyekre kellene szavazni a választások minden szintjén - mondta a NADA jelöltje.

Miloš Jovanović, elnök, Szerbiai Demokrata Párt: „Csakis így gyöngíthetjük a párt erejét, a pártok ezt követően nem tudnak hatással lenni a közéletre, úgy mint ahogy most teszik. A pártok nem hathatnak a médiára, az igazságszolgáltatásra és a pénzügyi áramlásokat sem ellenőrizhetik és pártalapon sem lehetne munkát kapni.”

elnökjelölt
Miloš Jovanović
Szerbiai Demokrata Párt
NADA
Remény
koalíció
SZDP
Mozgalom a Szerb Királyság Megújításáért

Most

17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.
16:51, Frissítve: 16:56

Nagy ho-ho-horgász gyerekek

Egyhetes ifjúsági horgásztábort tartanak a Péterrévéhez közeli Csík-ér partján. Az esemény a Mohol Sporthorgász Egyesület szervezésében valósult meg.
16:49, Frissítve: 20:07

KORszintézis

KORszintézis címmel szervezték meg a Topolyai Művésztelep idei nyári alkotótáborát. A vajdasági művészek a tábor első napjaiban a város kültéri alkotásait tekintették meg, melyek inspirációul szolgálnak az alkotáshoz.

Népszerű