Ugrás a tartalomra

Nagy-Britannia tiszteletben tartja a kilépésre vonatkozó kötelezettségvállalásait

2017.10.20
15:03
2024.03.19
08:37
Forrás
MTI
A bennmaradó uniós tagországok egyetlen fillért sem fognak veszíteni - jelentette ki Theresa May brit miniszterelnök Brüsszelben pénteken, az uniós tagországok kétnapos csúcstalálkozóján.

A brit miniszterelnök sajtótájékoztatóján aláhúzta, a tanácskozáson egyértelművé tette, hogy nincs veszélyben az uniós költségvetési terv. May előremutatónak nevezte a Brexit előrehaladásáról folytatott tárgyalásokat, noha megjegyezte, még sok részlet tisztázása maradt hátra, és ehhez szoros együttműködésre van szükség. Elmondta, egyetértés volt az uniós vezetőkkel abban, hogy a Brexit után sajátos megoldásokra lesz szükség Észak-Írország számára, ahol az Európai Unió külső határa húzódik majd.

Nagy-Britannia
Theresa May
Brexit

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.