Ugrás a tartalomra

Nem csak Vajdaságban értenek egyet a VMSZ elképzeléseivel

2020.06.15
23:01
2020.06.16
16:37
Forrás
Pannon RTV
A szerb fővárosban is támogatják a Vajdasági Magyar Szövetség programját - mondta Nebojša Marjanović, a VMSZ belgrádi Városi Szervezetének elnöke.

A Vajdasági Magyar Szövetség programját Belgrádban is támogatják, a környezetvédelem és az európai integráció kérdése ugyanis például olyan téma, amely nemcsak a magyarságot, vagy nemcsak a Vajdaságban élőket érinti, hanem egész Szerbia lakosságát - hangsúlyozta Nebojša Marjanović, a VMSZ belgrádi Városi Szervezetének elnöke.

Nebojša Marjanović, belgrádi elnök, VMSZ: „Ez látszik azon keresztül is, ahogy mi működünk, illetve a lakossági fórumainkon való részvételen az utóbbi kilenc évben, amióta létezünk. Tényleg észrevehető az egyre nagyobb és nagyobb érdeklődés a programjaink iránt. Elsősorban létezik egy nagy fokú tisztelet a tagjaink és a programjaink iránt, az a következetesség, és az, amit észszerűségnek nevezhetünk. Ez az, amit a legnagyobb előnynek látunk a listánk és a jelöltjeink esetében a többiekkel szemben.”

Belgrád
VMSZ
Vajdasági Magyar Szövetség
Nebojša Marjanović
Választások 2020

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.