Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic

A norvég külügyminiszterrel tárgyalt Aleksandar Vučić Belgrádban

2019-06-24
17:25
Forrás
Tanjug
Eriksen Søreide és a szerb államfő gazdasági és politikai kérdésekről is egyeztetett.

Szerbia számára jelenleg az egyik fő prioritás a regionális gazdasági együttműködés megerősítése, amelyben jó példaként szolgálhat az Északi Tanács modellje - mondta Aleksandar Vučić. A szerb elnök emellett megköszönte azt a támogatást, amit Norvégia nyújt Szerbiának.

Eriksen Søreide elmondta, hogy a Szerbiában működő norvég cégek elégedettek az itteni feltételekkel, amelyek a további befektetők számára is vonzóak lehetnek.

Norvégia
külügyminiszter
Aleeksandar Vucic

Most

19:58

Elhunyt Nikola Hajdin szerb akadémikus

Tagja és elnöke volt a Szerb Művészeti és Tudományos Akadémiának. 1923-ban született a horvátországi Vrbovskoban, a Belgrádi Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait építészeti szakon.
17:19

Útnak indul a Tanyaszínház

Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.
15:58, Frissítve: 17:59

Pénteken Voždovac-TSC

A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.