Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic

A norvég külügyminiszterrel tárgyalt Aleksandar Vučić Belgrádban

2019-06-24
17:25
2019-11-05
19:56
Forrás
Tanjug
Eriksen Søreide és a szerb államfő gazdasági és politikai kérdésekről is egyeztetett.

Szerbia számára jelenleg az egyik fő prioritás a regionális gazdasági együttműködés megerősítése, amelyben jó példaként szolgálhat az Északi Tanács modellje - mondta Aleksandar Vučić. A szerb elnök emellett megköszönte azt a támogatást, amit Norvégia nyújt Szerbiának.

Eriksen Søreide elmondta, hogy a Szerbiában működő norvég cégek elégedettek az itteni feltételekkel, amelyek a további befektetők számára is vonzóak lehetnek.

Norvégia
külügyminiszter
Aleksandar Vučić

Most

14:52, Frissítve: 15:07

Várja a látogatókat a Palicsi Állatkert

Megérkezett a jó idő, és a Palicsi Állatkertben is egyre több a látogató. A hőségben az állatok többsége a szabadban pihenve várja a vendégeket. Idén is számos jövevény született az állatkertben.
13:10, Frissítve: 13:37

Együtt szőttek kicsik és nagyok

Népi szövő műhelyfoglalkozást tartottak szombaton délelőtt a palicsi Magyar Kultúrközpontban. A foglalkozás a Sokszínű együttműködés elnevezésű projekt keretében valósult meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.