Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic

A norvég külügyminiszterrel tárgyalt Aleksandar Vučić Belgrádban

2019-06-24
17:25
Forrás
Tanjug
Eriksen Søreide és a szerb államfő gazdasági és politikai kérdésekről is egyeztetett.

Szerbia számára jelenleg az egyik fő prioritás a regionális gazdasági együttműködés megerősítése, amelyben jó példaként szolgálhat az Északi Tanács modellje - mondta Aleksandar Vučić. A szerb elnök emellett megköszönte azt a támogatást, amit Norvégia nyújt Szerbiának.

Eriksen Søreide elmondta, hogy a Szerbiában működő norvég cégek elégedettek az itteni feltételekkel, amelyek a további befektetők számára is vonzóak lehetnek.

Norvégia
külügyminiszter
Aleeksandar Vucic

Most

20:39, Frissítve: 20:46

Szijjártó Péter: Megvédjük határainkat!

Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait - jelentette ki Szijjártó Péter.
18:52, Frissítve: 19:00

Újabb erdőtüzek keletkeztek Görögországban

Újabb erdőtüzek keletkeztek Görögországban, a legjelentősebb a főváros közelében. Pénteken szerte az országból érkeztek hírek a felcsapó lángokról, az utóbbi 24 órában pedig 80 esetet jelentettek.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.