Ugrás a tartalomra

Novák Prágában: Megerősítettük elkötelezettségünket a V4 együttműködése iránt

2022.06.07
16:44
Forrás
MTI
Megerősítettük elkötelezettségünket a visegrádi négyek együttműködése iránt - mondta Novák Katalin magyar köztársasági elnök Miloš Zeman cseh köztársasági elnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján Prágában.

Elmondta: mind a négy ország számára kiemelt fontosságú, hogy a visegrádi együttműködés továbbra is olyan szoros legyen, mint eddig volt. A kétnapos prágai látogatáson résztvevő magyar köztársasági elnök a cseh államfővel folytatott megbeszélés témái között említette egyebek mellett a két ország közti gazdasági együttműködést, az ukrajnai háborút és a családpolitikát.

Novák Katalin
V4
Milos Zeman
Visegrádi négyek
cseh
Prága

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.