Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

November 14-én Versecen és Fehértemplomon megismétlik a nemzeti tanácsi választást

2018-11-08
09:35
Forrás
Szerbiai RTV
Ezen a két szavazóhelyeken újraszavaznak a cseh és a román nemzeti közösség tagjai.

Versecen és Fehértemplomon megismétlik a vasárnapi nemzeti tanácsi választást november 14-én, tette közzé a Köztársasági Választási Bizottság. Az említett szavazóhelyeken újraszavaznak a cseh és a román nemzeti közösség tagjai. Arról is döntött a bizottság, hogy Zsablyán és Požarevacon is ismételt szavazás lesz, ugyanis nem egyezett a szavazók és a szavazócédulák száma. Előbbin a ruszin közösség tagjai, míg utóbbin a roma kisebbség tagjai vehetnek részt. A fehértemplomi egyes választókörzetben azért kell ismételni, mert kevesebben szavaztak, mint ahány szavazatot számláltak az urnában, míg a verseci 11-es választókörzetben két személy a szavazóhelyiségen kívül szavazott.

Most

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.