Ugrás a tartalomra

Nyilas Mihály Magyarkanizsa régi-új polgármestere

2012.07.24
16:46
Nyilas Mihály a következő mandátumban is Magyarkanizsa polgármestere lesz
Nyilas Mihály a következő mandátumban is Magyarkanizsa polgármestere lesz. A Községi Képviselő-testület újabb négy évre szavazott bizalmat a Vajdasági Magyar Szövetség politikusának. A választásokat követően több mint két hónappal sikerült polgármestert választani Magyarkanizsán. A koalíciós egyeztetéseket követően ismét a korábbi községi elnök, Nyilas Mihály vezeti majd az önkormányzatot. A polgármester helyettese Lackó Róbert demokrata képviselő lett. Megválasztását követően az újraválasztott polgármester reményét fejezte ki, hogy a többpárti községi vezetés sikeresen működik majd a község fejlesztése érdekében.  



A polgármester, a polgármester-helyettes és a hétről kilencre bővitett Községi Tanács megválasztását az UKROK polgári kezdeményezés képviselői bojkottálták. Mivel Katkics Zoltán lemondott a Képviselő-testület ideiglenes elnöki tisztjéről, a képviselők Huzsvár Ervin okleveles közgazdászt, a demokrata képviselőcsoport eddigi frakcióvezetőjét választották meg erre a funkcióra, helyettese pedig dr. Bimbó Mihály lett. A község alapszabályának módosítása után a testület megválasztotta a kilenc tagú Községi Tanácsot is.
Magyarkanizsa
polgármester
Nyilas Mihály

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.