Ugrás a tartalomra

Olaszország új szerbiai nagykövetét fogadta Pásztor István

2022.09.06
13:02
Forrás
Pannon RTV
Luca Gori és Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke a találkozón beszélgettek a két állam gazdasági és kulturális együttműködéséről, az európai integrációról, valamint Vajdaság és az olasz régiók közötti kapcsolatok megerősítéséről.

Egyetértettek abban, hogy Szerbia és Olaszország stratégiai partnersége látható a gazdasági mutatókban. Pásztor István hangsúlyozta, támogatja a nagykövet kezdeményezését a mezőgazdaság terén való együttműködés erősítésére, mindenekelőtt a korszerű technológiák, a megújuló energiaforrások és a robotika által.

Luca Gori értékelése szerint az integrációs folyamatokat fel kéne gyorsítani, és Olaszország készen áll segíteni a reformok lebonyolításában.

Pásztor István
Vajdaság
Olaszország
nagykövet

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.