Ugrás a tartalomra
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Botár Gergely

Orbán: Az egyik legnagyobb veszély a biztonság elvesztése

2018-07-12
10:37
2018-07-12
11:24
Forrás
hirado.hu
A NATO egységes, és bár vannak konfliktusok, azok kisebbek, mint egy éve – erről Orbán Viktor beszélt az Észak-atlanti Szövetség brüsszeli csúcsán.

A magyar kormányfő hangsúlyozta, hogy az egyik legfontosabb dolog a világban a biztonság, a legnagyobb veszély pedig annak elvesztése. A miniszterelnök hozzátette: Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országa. Orbán Viktor elmondta: az egy évvel ezelőtti NATO-csúcsnak, amelyen már részt vett Trump elnök is, „érdes” volt a hangulata, mostanra viszont a tagállamok vezetőinek a társasága az összecsiszolódás jeleit mutatja. A miniszterelnök hozzátette: támogatja az amerikai elnök javaslatát, amely szerint ésszerűbb, vagyis magasabb összeggel segítsék a hadseregeket, valamint a biztonságot az európai országok is. Ezzel azonban nem minden európai ország ért egyet - tette hozzá.

NATO
Orbán Viktor
Brüsszel

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.