Ugrás a tartalomra
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Botár Gergely

Orbán: Az egyik legnagyobb veszély a biztonság elvesztése

2018-07-12
10:37
2018-07-12
11:24
Forrás
hirado.hu
A NATO egységes, és bár vannak konfliktusok, azok kisebbek, mint egy éve – erről Orbán Viktor beszélt az Észak-atlanti Szövetség brüsszeli csúcsán.

A magyar kormányfő hangsúlyozta, hogy az egyik legfontosabb dolog a világban a biztonság, a legnagyobb veszély pedig annak elvesztése. A miniszterelnök hozzátette: Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országa. Orbán Viktor elmondta: az egy évvel ezelőtti NATO-csúcsnak, amelyen már részt vett Trump elnök is, „érdes” volt a hangulata, mostanra viszont a tagállamok vezetőinek a társasága az összecsiszolódás jeleit mutatja. A miniszterelnök hozzátette: támogatja az amerikai elnök javaslatát, amely szerint ésszerűbb, vagyis magasabb összeggel segítsék a hadseregeket, valamint a biztonságot az európai országok is. Ezzel azonban nem minden európai ország ért egyet - tette hozzá.

NATO
Orbán Viktor
Brüsszel

Most

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.