Ugrás a tartalomra

Orbán: Az egyik legnagyobb veszély a biztonság elvesztése

2018.07.12
10:37
2018.07.12
11:24
Forrás
hirado.hu
A NATO egységes, és bár vannak konfliktusok, azok kisebbek, mint egy éve – erről Orbán Viktor beszélt az Észak-atlanti Szövetség brüsszeli csúcsán.

A magyar kormányfő hangsúlyozta, hogy az egyik legfontosabb dolog a világban a biztonság, a legnagyobb veszély pedig annak elvesztése. A miniszterelnök hozzátette: Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országa. Orbán Viktor elmondta: az egy évvel ezelőtti NATO-csúcsnak, amelyen már részt vett Trump elnök is, „érdes” volt a hangulata, mostanra viszont a tagállamok vezetőinek a társasága az összecsiszolódás jeleit mutatja. A miniszterelnök hozzátette: támogatja az amerikai elnök javaslatát, amely szerint ésszerűbb, vagyis magasabb összeggel segítsék a hadseregeket, valamint a biztonságot az európai országok is. Ezzel azonban nem minden európai ország ért egyet - tette hozzá.

NATO
Orbán Viktor
Brüsszel

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.