Ugrás a tartalomra

Orbán: lehetőség van a bérek emelésére

2021.10.08
08:52
2021.10.08
14:21
Forrás
Pannon RTV
A magyar gazdaság teljesítménye elérte a járvány előtti szintet, ezért lehetőség nyílik sok olyan lépésre, amelyre eddig nem lehetett gondolni - hangsúlyozta Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A magyar miniszterelnök kifejtette: nyolcvanezer forintos nyugdíjprémiumot adnak, és a családok visszakapják a 2021-ben befizetett adót. Január 1-jétől 21 százalékkal megemelik "az ápolónők bérét, a bölcsődei dolgozókét, a kultúrában és a szociális világban dolgozókét is 20 százalékkal növelik. A magyar kormányfő közölte azért is küzdenek, hogy a 13. havi nyugdíj egészét visszaadhassák. Ennek a feltételei most még nincsenek meg, de ha a következő hónapokban mindenki jól teszi a dolgát az országban, akkor lehetővé válik - fogalmazott. Orbán Viktor elmondta felveszi a koronavírus elleni harmadik védőoltást. Magyarország miniszterelnöke a jövő héten adatja be magának a vakcinát. Mindenkinek azt tanácsolta, hogy vegye fel a harmadik oltást.

Orbán Viktor
Magyarország

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.