Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor: 2024 sorsdöntő lesz

2022.05.19
12:47
2022.05.19
12:53
Forrás
MTI
Sorsdöntőnek nevezte a 2024-es évet Orbán Viktor magyar miniszterelnök a CPAC Hungary konferencián mondott beszédében Budapesten.

A kormányfő közölte: 2024-ben az Amerikai Egyesült Államokban elnök- és kongresszusi választások lesznek, Európában pedig európai parlamenti választások. Ez a két helyszín ki is jelöli a nyugati civilizációért folytatott harc két frontját - fogalmazott.

Azt mondta, "ma egyik sincs a kezünkben, pedig mind a kettőre szükségünk van". Két év van felkészülni - jelezte Orbán Viktor, hozzátéve: a magyar lecke az, hogy nincs csodafegyver, "csak meló van".

Magyarország az a laboratórium, ahol a progresszív dominancia ellenszereit kikísérleteztük - fogalmazott Orbán. A magyar kormányfő a kormánypártok zsinórban negyedik választási győzelmére utalva kijelentette, Magyarország megkapta a negyedik dózist.

Az Alapjogokért Központ az Amerikai Konzervatív Unióval közösen rendezi meg Európában először a Konzervatív Politikai Akciókonferenciát ma és holnap, amelynek főszónokául Orbán Viktor kormányfőt kérték fel.

Magyarország
Orbán Viktor

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.