Ugrás a tartalomra
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Orbán Viktor néppárti vezetőkkel egyeztetett Szófiában

2018-05-16
22:53
Forrás
MTI
Orbán kétoldalú megbeszéléseken egyeztetett a testvérpártok vezetőivel európai kérdésekről.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök az EU és a nyugat-balkáni országok csütörtöki szófiai csúcstalálkozója előtt, az Európai Néppárt szerdai tanácskozását követően kétoldalú megbeszéléseken egyeztetett a testvérpártok vezetőivel európai kérdésekről - mondta a kormányfő sajtófőnöke az MTI-nek. Orbán találkozott Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnökkel, a Forza Italia párt vezetőjével, a holland Kereszténydemokrata Tömörülés vezetőjével, Sybrand van Haersma Buma képviselővel valamint Hrisztijan Mickoszkival, a konzervatív macedón VMRO-DPMNE párt vezetőjével is, akivel a Nyugat-Balkán európai integrációjáról beszéltek.

Orbán Viktor
Szófia
Silvio Berlusconi
Sybrand van Haersma Buma
Hrisztijan Mickoszki

Most

13:13

Bányászat a Holdon

Az Európai Űrügynökség (ESA) a jövőben a Holdon szeretne bányászatot folytatni, akár már 2025-től - olvasható a CNN-en.
11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.