Ugrás a tartalomra

Pásztor és Mirović Brüsszelben

2017.10.09
17:33
2024.03.19
08:36
Igor Mirović vajdasági kormányfő, Pásztor István házelnök és Ognjen Bjelić tartományi titkár Brüsszelben részt vettek a régiók és városok 15. európai hetének megnyitóján.

Igor Mirović tartományi kormányfő, Pásztor István, a vajdasági képviselőház elnöke, valamint Ognjen Bjelić, a regionális fejlesztéssel megbízott tartományi titkár Brüsszelben részt vettek a régiók és városok 15. európai hetének megnyitóján.

Az eseményen Európa különböző térségeiből 170 régió és város mutatkozik be. Igor Mirović szerint ez egy újabb lehetőség arra, hogy bizonyítsa Vajdaság jelentőségét Szerbia EU-integrációs tárgyalásai során.

Pásztor István kiemelte, hogy Szerbia megítélése most sokkal jobb, mint öt vagy tíz évvel ezelőtt, ami a régiók közti együttműködések fejlesztése szemszögéből is fontos.

Brüsszel
Pásztor István
Igor Mirović

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.