Ugrás a tartalomra

Pásztor István: Vajdaság elkötelezett a regionális és a határon átívelő együttműködés mellett

2018.09.30
19:06
Forrás
Pannon RTV
Ma rendezték Salzburgban az Európai Régiók és Városok 14. konferenciáját az Európai Régiók Intézetének szervezésében. Az eseményen Pásztor István is jelen volt.

A Tartományi Képviselőház elnöke kiemelte, a mostani találkozó különösen fontos, mivel jelenleg Ausztria az Európai Unió soros elnöke, így az itt elhangzó üzenetek és álláspontok könnyebben eljuthatnak az EU intézményeihez. Vajdaság elkötelezett a regionális és a határon átívelő együttműködés mellett - jelentette ki Pásztor István. A 14. Európai Régiók és Városok Konferenciájának fő témái a régiók közötti együttműködés, és az európai szubszidiaritás volt. Pásztor István holnap Karl-Heinz Lambertz-el, a Régiók Európai Bizottságának elnökével és Brigitta Pallauffal, Salzburg régió képviselőházának elnökével tárgyal majd.

Pásztor István
Európai Régiók
Salzburg

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.