Ugrás a tartalomra

Poljanszkij: Holnap lesz az ENSZ BT ülése, amelyet a 25 éve történt NATO agresszió évfordulója kapcsán hívtak össze

2024.03.27
17:43
2024.03.27
20:19
Forrás
Pannon RTV
Ülésezik az ENSZ Biztonsági Tanácsa a NATO Jugoszlávia elleni agressziójának 25. évfordulója alkalmából. Az ülés március 28-án lesz - jelentette be az ENSZ oroszországi állandó képviselőjének helyettese, Dmitrij Poljanszkij.

Az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülését ismételten kérték az NATO Jugoszlávia elleni agressziója miatt. Ellenfeleik heves ellenállása után is sikerült elérniük, hogy Japán, a jelenlegi elnöki ország mégis összehívja az ülést New York-i idő szerint délután 3 órakor, közép-európai idő szerint este 8 órakor - írta Poljanszkij a Telegram hálózatán, a RIA Novosztyi hírügynökség közlése szerint. Az ENSZ BT március 25-én tartott ülésén nem került napirendre a NATO Jugoszlávia elleni bombázása, mivel a testület 12 tagállama tartózkodott ebben a kérdésben, míg Oroszország, Kína és Algéria voltak az egyedüli országok, amelyek a téma megvitatását támogatták.

ENSZ Biztonsági Tanács

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.