Ugrás a tartalomra

Putyin és Salvini is Budapestre érkezhet a napokban

2021.06.06
10:48
2021.06.06
12:03
Forrás
index.hu
A napokban Budapestre látogathat Vlagyimir Putyin orosz elnök és Matteo Salvini, az olasz Liga párt elnöke - értesült a Magyar Nemzet.

Hivatalos megerősítés nem történt az illetékesek részéről eddig. Az információk szerint a politikusok a ma kezdődő budapesti cselgáncs-világbajnokságra látogathatnak el. Ez az olimpiai kvalifikáció utolsó nagy versenye, amelyen 118 ország 665 dzsúdósa vesz részt. A lap információi szerint a Nemzetközi Judószövetség elnöke, a szervezet budapesti kongresszusán újraválasztott Marius L. Vizer hívta meg az eseményre Vlagyimir Putyint. Az orosz elnök nagy kedvelője a sportágnak, már a 2017-es budapesti világbajnokságra is ellátogatott. A Kreml szóvivője, Dmitri Peszkov a meghívás tényét megerősítette, de arról nem tudott nyilatkozni, hogy az elnök tényleg el is látogat-e az eseményre.

Budapest
Vlagyimir Putyin
Matteo Salvini

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.