Ugrás a tartalomra
Magyar és orosz zászló
Illusztráció: Pannon RTV/Tóth Lívia

Putyin október végén Budapestre látogat

2019-09-26
14:18
2019-11-15
17:29
Forrás
MTI, index.hu
Vlagyimir Putyin orosz elnök október 30-i budapesti látogatásáról egyeztetett Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter Szergej Lavrovval, az orosz külügyi tárca vezetőjével New Yorkban.

Szijjártó elmondta, Vlagyimir Putyin orosz elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök találkozójának részleteit tekintették át.

Megállapították, hogy az orosz fél hiánytalanul és határidőre teljesítette a korábban kötött megállapodásokat, így Magyarország gázellátása biztosított a jövő évre. A két fél egyebek mellett megbeszélést folytatott még a paksi atomerőmű bővítésének előkészítéséről, a közel-keleti keresztények védelméről, a szociális biztonságról szóló, valamint az onkológia területén folytatott együttműködésről szóló megállapodásról.

Vlagyimir Putyin
Oroszország
orosz elnök
Magyarország
magyar miniszterelnök
találkozó
Budapest
Orbán Viktor

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.