Ugrás a tartalomra

Šešelj szerint a napokban fegyveres támadás éri a koszovói szerbeket (videó)

2017.02.02
14:18
A koszovói szerbeket minden áron meg kell védeni - mondta sajtótájékoztatóján ma Vojislav Šešelj, a Szerb Radikális Párt elnöke
A koszovói szerbeket minden áron meg kell védeni - mondta sajtótájékoztatóján ma Vojislav Šešelj, a Szerb Radikális Párt elnöke. Véleménye szerint az albánok fegyveres támadást terveznek a tartomány északi részén élő szerbek ellen. Šešelj hozzátette, azért hozza ezt nyilvánosságra, hogy megakadályozza a fegyveres incidenseket. Ugyanakkor a médiát és a kormányt is figyelmeztetni szeretné a fenyegetésre. Vojislav Šešelj, elnök, Szerb Radikális Párt: „Valamikor Jens Stoltenberg látogatása után, ami pár nap múlva esedékes, holnap, vagy holnapután, vagy valamikor a látogatást követően fegyverrel a kézben támadnának meg Koszovó északi részén lévő négy községet, ahol többségében szerbek élnek.”



Šešelj
albánok
koszovói szerbek elleni támadás

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.