Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sokat jelent, hogy a városunkban értékelték a kormány egy évét

2018-07-05
22:18
Forrás
Pannon RTV
Sokat jelent, hogy az Ana Brnabić által vezetett kormány Szabadkán értékelte működésének egy évét - nyilatkozta Bogdan Laban polgármester és Horvát Tímea alpolgármester.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere szerint az, hogy Ana Brnabić és a kormánya ebben a városban értékelte az elmúlt évet az hatalmas elismerés az önkormányzatnak. „Vannak olyan projektjeink, amelyek több évtizedesek és most végre sikerült elindítanunk őket, természetesen a köztársasági és tartományi kormányok segítségével. Most komoly építkezések folynak Y-elágazásánál, új befektetőkkel a színháznál, Palicson is vannak beruházások és persze vannak új munkahelyek az ipari zónában is. Ezek olyan dolgok amelyek arra minősítenek minket, hogy a vezető önkormányzatok közé tartozzunk Szerbiában.”

Horvát Tímea szerint fontos szimbolikus üzenettel bír, hogy Szabadkán és Palicson értékelte az elmúlt egy évét a szerb kormány. A város alpolgármestere a Pannon RTV-nek elmondta: megtisztelő az önkormányzat számára, hogy otthont adhatott egy ilyen jellegű eseménynek. „365 nap kormányzásnak az eredményei több projektet foglalnak magukba, amely közül több is érinti Szabadkát. Kiemelném a Népszínházat, az Y-elágazás finanszírozását és a Palics turisztikai fejlesztésének fontosságát.”

Horvát Tímea elmondta: az önkormányzat területén az elmúlt időszakban több milliárd dinár értékben indultak el nagyberuházások. Ezeket tartományi és köztársasági pénzekből is finanszírozták - tette hozzá az alpolgármester.

kormány
évértékelés
Ana Brnabić
Bogdan Laban
Horvát Tímea

Most

18:59, Frissítve: 19:12

Télűző hangzavar Padén

Boszorkányok, cicák, Zorró és még Pókember is beállt a télűzők sorába vasárnap Padén. A helyi Takáts Rafael Magyar Kultúrkör szervezésében már hagyományosan farsangi felvonulással köszöntik a tavaszt.
16:11

Ismert hangok Zentán

Kevés budapesti színház büszkélkedhet annyi ismert szinkronhanggal, mint az Újszínház. A Hangemberek című darabjuk is erről a szakmáról szól.

Népszerű