Ugrás a tartalomra

Sokat jelent, hogy a városunkban értékelték a kormány egy évét

2018.07.05
22:18
Forrás
Pannon RTV
Sokat jelent, hogy az Ana Brnabić által vezetett kormány Szabadkán értékelte működésének egy évét - nyilatkozta Bogdan Laban polgármester és Horvát Tímea alpolgármester.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere szerint az, hogy Ana Brnabić és a kormánya ebben a városban értékelte az elmúlt évet az hatalmas elismerés az önkormányzatnak. „Vannak olyan projektjeink, amelyek több évtizedesek és most végre sikerült elindítanunk őket, természetesen a köztársasági és tartományi kormányok segítségével. Most komoly építkezések folynak Y-elágazásánál, új befektetőkkel a színháznál, Palicson is vannak beruházások és persze vannak új munkahelyek az ipari zónában is. Ezek olyan dolgok amelyek arra minősítenek minket, hogy a vezető önkormányzatok közé tartozzunk Szerbiában.”

Horvát Tímea szerint fontos szimbolikus üzenettel bír, hogy Szabadkán és Palicson értékelte az elmúlt egy évét a szerb kormány. A város alpolgármestere a Pannon RTV-nek elmondta: megtisztelő az önkormányzat számára, hogy otthont adhatott egy ilyen jellegű eseménynek. „365 nap kormányzásnak az eredményei több projektet foglalnak magukba, amely közül több is érinti Szabadkát. Kiemelném a Népszínházat, az Y-elágazás finanszírozását és a Palics turisztikai fejlesztésének fontosságát.”

Horvát Tímea elmondta: az önkormányzat területén az elmúlt időszakban több milliárd dinár értékben indultak el nagyberuházások. Ezeket tartományi és köztársasági pénzekből is finanszírozták - tette hozzá az alpolgármester.

kormány
évértékelés
Ana Brnabić
Bogdan Laban
Horvát Tímea

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.