Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sokat jelent, hogy a városunkban értékelték a kormány egy évét

2018-07-05
22:18
Forrás
Pannon RTV
Sokat jelent, hogy az Ana Brnabić által vezetett kormány Szabadkán értékelte működésének egy évét - nyilatkozta Bogdan Laban polgármester és Horvát Tímea alpolgármester.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere szerint az, hogy Ana Brnabić és a kormánya ebben a városban értékelte az elmúlt évet az hatalmas elismerés az önkormányzatnak. „Vannak olyan projektjeink, amelyek több évtizedesek és most végre sikerült elindítanunk őket, természetesen a köztársasági és tartományi kormányok segítségével. Most komoly építkezések folynak Y-elágazásánál, új befektetőkkel a színháznál, Palicson is vannak beruházások és persze vannak új munkahelyek az ipari zónában is. Ezek olyan dolgok amelyek arra minősítenek minket, hogy a vezető önkormányzatok közé tartozzunk Szerbiában.”

Horvát Tímea szerint fontos szimbolikus üzenettel bír, hogy Szabadkán és Palicson értékelte az elmúlt egy évét a szerb kormány. A város alpolgármestere a Pannon RTV-nek elmondta: megtisztelő az önkormányzat számára, hogy otthont adhatott egy ilyen jellegű eseménynek. „365 nap kormányzásnak az eredményei több projektet foglalnak magukba, amely közül több is érinti Szabadkát. Kiemelném a Népszínházat, az Y-elágazás finanszírozását és a Palics turisztikai fejlesztésének fontosságát.”

Horvát Tímea elmondta: az önkormányzat területén az elmúlt időszakban több milliárd dinár értékben indultak el nagyberuházások. Ezeket tartományi és köztársasági pénzekből is finanszírozták - tette hozzá az alpolgármester.

kormány
évértékelés
Ana Brnabić
Bogdan Laban
Horvát Tímea

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.