Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sokat jelent, hogy a városunkban értékelték a kormány egy évét

2018-07-05
22:18
Forrás
Pannon RTV
Sokat jelent, hogy az Ana Brnabić által vezetett kormány Szabadkán értékelte működésének egy évét - nyilatkozta Bogdan Laban polgármester és Horvát Tímea alpolgármester.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere szerint az, hogy Ana Brnabić és a kormánya ebben a városban értékelte az elmúlt évet az hatalmas elismerés az önkormányzatnak. „Vannak olyan projektjeink, amelyek több évtizedesek és most végre sikerült elindítanunk őket, természetesen a köztársasági és tartományi kormányok segítségével. Most komoly építkezések folynak Y-elágazásánál, új befektetőkkel a színháznál, Palicson is vannak beruházások és persze vannak új munkahelyek az ipari zónában is. Ezek olyan dolgok amelyek arra minősítenek minket, hogy a vezető önkormányzatok közé tartozzunk Szerbiában.”

Horvát Tímea szerint fontos szimbolikus üzenettel bír, hogy Szabadkán és Palicson értékelte az elmúlt egy évét a szerb kormány. A város alpolgármestere a Pannon RTV-nek elmondta: megtisztelő az önkormányzat számára, hogy otthont adhatott egy ilyen jellegű eseménynek. „365 nap kormányzásnak az eredményei több projektet foglalnak magukba, amely közül több is érinti Szabadkát. Kiemelném a Népszínházat, az Y-elágazás finanszírozását és a Palics turisztikai fejlesztésének fontosságát.”

Horvát Tímea elmondta: az önkormányzat területén az elmúlt időszakban több milliárd dinár értékben indultak el nagyberuházások. Ezeket tartományi és köztársasági pénzekből is finanszírozták - tette hozzá az alpolgármester.

kormány
évértékelés
Ana Brnabić
Bogdan Laban
Horvát Tímea

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.