Ugrás a tartalomra

Stefanović: Az állam fontosabb a pártnál

2017.11.19
16:18
2024.03.19
08:51
Forrás
Szerbiai RTV
A belügyminiszter volt az első, aki a rendkívüli parlamenti választások mellett szólalt fel, de...

Az állam érdeke a párt érdeke előtt áll - mondta Nebojša Stefanović. A belügyminiszter és a Szerb Haladó Párt belgrádi bizottságának elnöke hangsúlyozta, a párt tegnapi döntése, miszerint akkor tartanak majd parlamenti választásokat, amikor annak eljön az ideje, Szerbia érdekeit szolgálja. Stefanović a Szerbiai RTV híradójának vendégeként arra is kitért, hogy ő volt az első, aki a rendkívüli parlamenti választások mellett szólalt fel, ahogyan többen is a párt elnökségéből, azonban a pártelnök érveinek meghallgatása után úgy döntöttek, hogy az állam érdekét kell figyelembe venni, nem pedig a pártét. Hangsúlyozta, az SZHP-ra leadott szavazatok száma és a párt helyzete leginkább a pártelnök Aleksandar Vučić munkájának és energiájának köszönhető.

 

Nebojša Stefanović
SZHP
SNS

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.