Ugrás a tartalomra

Stefanović: Az állam fontosabb a pártnál

2017.11.19
16:18
2017.11.19
16:28
Forrás
Szerbiai RTV
A belügyminiszter volt az első, aki a rendkívüli parlamenti választások mellett szólalt fel, de...

Az állam érdeke a párt érdeke előtt áll - mondta Nebojša Stefanović. A belügyminiszter és a Szerb Haladó Párt belgrádi bizottságának elnöke hangsúlyozta, a párt tegnapi döntése, miszerint akkor tartanak majd parlamenti választásokat, amikor annak eljön az ideje, Szerbia érdekeit szolgálja. Stefanović a Szerbiai RTV híradójának vendégeként arra is kitért, hogy ő volt az első, aki a rendkívüli parlamenti választások mellett szólalt fel, ahogyan többen is a párt elnökségéből, azonban a pártelnök érveinek meghallgatása után úgy döntöttek, hogy az állam érdekét kell figyelembe venni, nem pedig a pártét. Hangsúlyozta, az SZHP-ra leadott szavazatok száma és a párt helyzete leginkább a pártelnök Aleksandar Vučić munkájának és energiájának köszönhető.

 

Nebojša Stefanović
SZHP
SNS

Most

08:28, Frissítve: 08:33

Pásztor István emlékére adott koncertet Mága Zoltán Adán

Adventi emlékkoncertet adott Mága Zoltán a Vajdasági Magyar Szövetség nemrég elhunyt elnöke, Pásztor István emlékére. A világhírű magyar hegedűművész és kísérő zenekara vasárnap Adán a Szentháromság-templomban lépett fel, közel ezer ember előtt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.