Ugrás a tartalomra
kép: RTS

Stefanović: Az állam fontosabb a pártnál

2017.11.19
16:18
2017.11.19
16:28
Forrás
Szerbiai RTV
A belügyminiszter volt az első, aki a rendkívüli parlamenti választások mellett szólalt fel, de...

Az állam érdeke a párt érdeke előtt áll - mondta Nebojša Stefanović. A belügyminiszter és a Szerb Haladó Párt belgrádi bizottságának elnöke hangsúlyozta, a párt tegnapi döntése, miszerint akkor tartanak majd parlamenti választásokat, amikor annak eljön az ideje, Szerbia érdekeit szolgálja. Stefanović a Szerbiai RTV híradójának vendégeként arra is kitért, hogy ő volt az első, aki a rendkívüli parlamenti választások mellett szólalt fel, ahogyan többen is a párt elnökségéből, azonban a pártelnök érveinek meghallgatása után úgy döntöttek, hogy az állam érdekét kell figyelembe venni, nem pedig a pártét. Hangsúlyozta, az SZHP-ra leadott szavazatok száma és a párt helyzete leginkább a pártelnök Aleksandar Vučić munkájának és energiájának köszönhető.

 

Nebojša Stefanović
SZHP
SNS

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.