Ugrás a tartalomra
TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE/ JOVO MAMULA/ bg

Stefanovićot harmadszor is beoltották

2021.08.25
20:27
2021.08.25
20:33
Forrás
Szerbiai RTV
Megkapta ma a koronavírus elleni oltóanyag harmadik adagját a szerbiai védelmi miniszter, Nebojša Stefanović.

A tárcavezető arra kérte a katonaság tagjait és minden lakost, hogy oltassák be magukat, hogy minél korábban visszatérhessünk a normális mindennapjainkhoz. Stefanović szerint tennünk kell azért, hogy a kórházak ne teljenek meg újra és ne emelkedjen tovább az új fertőzöttek száma. Ennek legjobb módja a vakcina, amelynek minden gyártmánya most már elérhető Szerbiában - mondta a védelmi miniszter.

Nebojša Stefanović
koronavírus
oltás
vakcina
harmadik adag

Most

20:58

Újabb melegrekord dőlt meg

Ismét megdőlt a magyarországi napi melegrekord; Bács-Kiskun megyében csaknem 40 fokot is mértek - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.

Népszerű