Ugrás a tartalomra
TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE/ JOVO MAMULA/ bg

Stefanovićot harmadszor is beoltották

2021.08.25
20:27
2021.08.25
20:33
Forrás
Szerbiai RTV
Megkapta ma a koronavírus elleni oltóanyag harmadik adagját a szerbiai védelmi miniszter, Nebojša Stefanović.

A tárcavezető arra kérte a katonaság tagjait és minden lakost, hogy oltassák be magukat, hogy minél korábban visszatérhessünk a normális mindennapjainkhoz. Stefanović szerint tennünk kell azért, hogy a kórházak ne teljenek meg újra és ne emelkedjen tovább az új fertőzöttek száma. Ennek legjobb módja a vakcina, amelynek minden gyártmánya most már elérhető Szerbiában - mondta a védelmi miniszter.

Nebojša Stefanović
koronavírus
oltás
vakcina
harmadik adag

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.