Ugrás a tartalomra
Tanjug/Milos Milivojevic

A szerb elnök bízik benne, hogy a koreaiak üzletfejlesztési lehetőséget látnak majd Szerbiában

2022.10.24
17:49
2022.10.24
18:10
Forrás
Szerbiai RTV
A KIA vállalat vezérigazgatójával tárgyalt Vučić.

A csúcstechnológiák és az autóipar terén folytatott együttműködés fejlesztéséről tárgyalt ma Aleksandar Vučić Belgrádban Ho Sung Singgel, a dél-koreai KIA vállalat vezérigazgatójával, illetve a Koreai Köztársaság külön megbízottjával. A szerb elnök abban bízik, hogy a koreai befektetők üzletfejlesztési lehetőséget látnak majd Szerbiában. Dél-Korea Szerbia harmadik gazdasági partnere az ázsiai-csendes-óceáni térségben, és reméljük, hogy más koreai beruházók is meglátják Szerbiában az üzleti lehetőséget – írta Vučić az Instagramon.

Aleksandar Vučić

Most

17:32, Frissítve: 17:40

Virágzik a tavaszi hérics

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület immár negyedik alkalommal szervezett sétát, amelynek úti célja a Krivaja patak lipári völgye volt, ahol Közép-Bácskában még megtalálható ez a ritka, veszélyeztetett növényfaj.
14:57, Frissítve: 19:00

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 17:09

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.
12:55, Frissítve: 16:45

Vásárt tartottak Kispiacon

Az esemény megszokott, hiszen évtizedek óta minden hónap utolsó hétvégéjén szervezik meg, amelyre egész Vajdaság területéről érkeznek árusok és vásárlók is egyaránt.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.