Ugrás a tartalomra

Szerbia és Magyarország kapcsolatai történelmi csúcsponton vannak

2019.02.16
08:47
Forrás
Szerbiai RTV
A magyarországi befektetésekről Szerbiában, a menekültválságról, valamint a Török Áramlat nevű gázvezetékről is tárgyalt Aleksandar Vučić szerb elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

Erről tájékoztat a szerb Köztársasági Elnöki Hivatal. A felek elégedettségüket fejezték ki annak kapcsán, hogy a két ország kapcsolatai történelmi csúcsponton vannak a kölcsönös megértésnek, valamint az évek óta tartó együttműködésnek köszönhetően. Orbán és Vučić egyetértettek abban, hogy a jövőben is közösen dolgoznak a régió szempontjából fontos kérdések megoldásán. A szerb elnök köszönetét fejezte ki, hogy Magyarország támogatja Szerbia európai integrációját.

Orbán Viktor

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.