Ugrás a tartalomra
Tanjug

Szergej Sojgu orosz védelmi miniszterrel tárgyalt Aleksandar Vulin

2019-10-21
10:44
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb védelmi miniszter Pekingben találkozott orosz kollégájával, aki a két ország közötti katonai együttműködés fontosságát hangsúlyozta.

Sojgu gratulált Belgrád fasizmus alóli felszabadításának 75. évfordulója alkalmából. Hangsúlyozta, Oroszországban és Szerbiában is sok áldozatot követelt a második világháború. Vulin pedig az évforduló kapcsán elmondta, Szerbia mindig a jó oldalra állt, és emiatt a világ legnagyobb országai is tanulhatnának tőle. Az orosz védelmi miniszter ismét meghívta Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnököt és delegációját a fasizmus feletti győzelem 75. évfordulójára, amelyet jövőre tartanak majd Moszkvában.

Aleksandar Vulin
Sergej Sojgu
fasizmus
Peking
orosz szerb

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.