Ugrás a tartalomra
Tanjug

Szergej Sojgu orosz védelmi miniszterrel tárgyalt Aleksandar Vulin

2019-10-21
10:44
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb védelmi miniszter Pekingben találkozott orosz kollégájával, aki a két ország közötti katonai együttműködés fontosságát hangsúlyozta.

Sojgu gratulált Belgrád fasizmus alóli felszabadításának 75. évfordulója alkalmából. Hangsúlyozta, Oroszországban és Szerbiában is sok áldozatot követelt a második világháború. Vulin pedig az évforduló kapcsán elmondta, Szerbia mindig a jó oldalra állt, és emiatt a világ legnagyobb országai is tanulhatnának tőle. Az orosz védelmi miniszter ismét meghívta Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnököt és delegációját a fasizmus feletti győzelem 75. évfordulójára, amelyet jövőre tartanak majd Moszkvában.

Aleksandar Vulin
Sergej Sojgu
fasizmus
Peking
orosz szerb

Most

11:26, Frissítve: 11:32

Új nevet kap Csongrád-megye

Trianon századik évfordulójától, június 4-étől Csongrád megye neve Csongrád-Csanád megye lesz - jelentette be Juhász Tünde kormánymegbízott hétfőn Szegeden.

Népszerű

Megjelent a Kawasaki-kór Szerbiában

Szerbiában is megjelent a Kawasaki betegség a gyerekeknél. Két 5 évnél idősebb beteget ápolnak. Mindketten koronavírus-fertőzöttek voltak, és a Kawasaki tünetei közül csupán néhány jelentkezett náluk.