Ugrás a tartalomra
számítógépes egér
Pixabay/OpenClipart-Vectors

Tettlegesség a parlamenti bizottság ülésén

2017-11-21
16:27
2017-11-21
16:35
Forrás
RTS
A számítógép egerével fejbe vágtak egy politikust

Tettlegességig fajult a szerb parlament Adminisztratív Bizottságának ülése. Az indulatok akkor szabadultak el, amikor a jelenlevő képviselők a korábban kiszabott pénzbüntetésekről vitatkoztak. Korábban egy parlamenti ülés során Boško Obradović, a Dveri Mozgalom első embere figyelmeztetésben részesült, majd pénzbüntetést is szabtak ki rá. Ő nehezményezte Aleksandar Martinović, az Adminisztratív bizottság vezetőjének viselkedését, majd Martinović számítógépének egerével fejbe vágta a haladó párti politikust.

 

Tettlegesség
parlament
adminisztratív bizottság
verekedés

Most

13:35, Frissítve: 13:56

Mátyás király emlékév 2018-ban

Potápi Árpád János közölte: a Kárpát-medence magyarsága az emlékévhez kapcsolódva számos közös rendezvényt, konferenciát tart majd, kiállítást, illetve a fiataloknak történelmi versenyeket szerveznek.
13:09, Frissítve: 13:28

Lakásépítési projektbe kezd Szerbia

Tavaszra kezdik építeni hat városban a rendőröknek, a katonáknak és a biztonsági szolgálat alkalmazottainak szánt lakásokat – erősítette meg Aleksandar Vučić államfő.
12:58, Frissítve: 13:09

Putyin elrendelte az orosz csapatok visszavonását

Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légi támaszpontra.
11:53, Frissítve: 11:59

Vučić a francia elnökhöz utazik

Franciaországba utazik Aleksandar Vučić szerb államfő, este pedig kétoldalú tárgyalásokat folytat majd Emmanuel Macron francia elnökkel - írja a Tanjug.
11:07, Frissítve: 11:17

„Az emberekben ott van az önzetlen szeretet”

Őrizd a lángot! címmel tartott jótékonysági adventi koncertet az adai színházteremben Fehér Nóra énekesnő. Az est bevételét a súlyos betegségben szenvedő Orcsik Dorkának és családjának ajánlotta fel.

Népszerű

rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.
Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő