Ugrás a tartalomra
számítógépes egér
Pixabay/OpenClipart-Vectors

Tettlegesség a parlamenti bizottság ülésén

2017-11-21
16:27
2017-11-21
16:35
Forrás
RTS
A számítógép egerével fejbe vágtak egy politikust

Tettlegességig fajult a szerb parlament Adminisztratív Bizottságának ülése. Az indulatok akkor szabadultak el, amikor a jelenlevő képviselők a korábban kiszabott pénzbüntetésekről vitatkoztak. Korábban egy parlamenti ülés során Boško Obradović, a Dveri Mozgalom első embere figyelmeztetésben részesült, majd pénzbüntetést is szabtak ki rá. Ő nehezményezte Aleksandar Martinović, az Adminisztratív bizottság vezetőjének viselkedését, majd Martinović számítógépének egerével fejbe vágta a haladó párti politikust.

 

Tettlegesség
parlament
adminisztratív bizottság
verekedés

Most

18:23, Frissítve: 18:28

Ricciardo nyerte a szombati időmérőt

Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
18:00, Frissítve: 23:27

Évadnyitó Motofest Újvidéken

Csaknem ezer motoros vonult végig szombaton Újvidék utcáin. Az NS Riders Motoros Klub 25. alkalommal tartotta meg az évadnyitó Motofestet. Az ideit a városi Vöröskereszttel együtt szervezték meg.
15:57, Frissítve: 16:05

Bombariadó Kijevben

Pár órával az esti Real Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája-döntő előtt Kijevben bombariadó miatt ürítettek ki öt metróállomást és a környékét - írta a ukrán Interfax hírügynökség.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.