Ugrás a tartalomra

Theresa May hálás a bizalmi szavazás eredményéért

2018.12.13
07:38
2024.03.19
08:43
Forrás
MTI
Theresa May brit miniszterelnök szerda este közölte, hogy meghallgatta azok szavát is, akik a kormányzó Konzervatív Párt által kezdeményezett bizalmi szavazáson ellene voksoltak.

A 317 fős tory frakció tagjai közül 200-an szavaztak bizalmat a kormányfőnek, 117-en viszont a bizalmatlansági indítványra voksoltak. Theresa May kijelentette: hálás az eredményért, "jelentősnek" nevezte ugyanakkor az ellene voksoló tory képviselők számát és hozzátette, az ő érveikre is odafigyelt.

May közölte: ma részt vesz az Európai Unió csúcsértekezletén, ahol jogi és politikai biztosítékokat fog kérni azoknak az aggályoknak az elsimítására, amelyeket a képviselők felvetettek a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről szóló megállapodás kapcsán.

Theresa May
Konzervatív Párt
bizalmi szavazás

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.