Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Evan Vucci

Trump megtekintette a mexikói fal prototípusait

2018-03-14
09:56
Forrás
Tanjug
Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke a kaliforniai San Diegóba látogatott, ahol megnézte azoknak a falaknak a prototípusait, amelyeket a mexikói határon tervez felállítani.

Nyolc, nagyjából kilenc méter magas fal prototípusát helyezték el nemrégen a mexikói határ közelében. Ezek annak a falnak a mintái, amelyet Trump fel szeretne építtetni.

Donald Trump
Mexikó

Most

11:56, Frissítve: 12:47

Legyél te is hős!

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.
10:48, Frissítve: 11:50

Reneszánszát éli a fotózás Törökbecsén

Parkban pihenő nyugdíjasok, fürdőző gyerek, fagyizó édesanya és csemetéje, nyári délutáni szundikálás. Néhány pillanatkép a Törökbecseiek arca című fotókiállításról a Művelődési Ház képtárában.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.