Ugrás a tartalomra

Új képviselőcsoport alakult Topolyán

2019.11.07
19:34
2019.11.07
19:56
Forrás
Pannon RTV
A Topolya a mi közösségünk elnevezéssel az ellenzéki potenciálok egyesítése érdekében jött létre - mondta Mengyán Pletikoszity Ildikó, a képviselőcsoport frakcióvezető-helyettese.

A két Magyar Mozgalom és egy VMDK-s taghoz csatlakozott még két személy, egy korábban haladópárti frakcióban ülő és egy független képviselő. Mengyán Pletikoszity Ildikó a képviselőcsoport sajtótájékoztatóján elmondta, szükség van az ellenzék újraszervezésére, mert a mostani helyzet tarthatatlan.

Mengyán Pletikoszity Ildikó, képviselő, Topolya a mi közösségünk képviselő csoport: „A jelenlegi politikai helyzet teljesen tarthatatlan. Ez a fajta centralizmus, a pártoligarchia uralma szakadékba viszi az egész lakosságot, teljesen függetlenül attól, hogy valaki mely nemzeti közösség tagja. Helyi csoportként azt tapasztaljuk, hogy a demokrácia intézményei egyáltalán nem működnek, és számtalan olyan problémával kell szembenéznünk, amelyekkel a helyi vezetők nem foglalkoznak érdemben. Elsősorban itt van a demográfiai mínusz, ami az exodus méreteit ölti, és arról hallunk csak, hogy gyárak nyílnak, munkahelyek nyílnak, az elvándorlás pedig mégsem mérséklődik.

Topolya
képviselők
Mengyán Pletikoszity Ildikó

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.