Ugrás a tartalomra

Ukrán krízis: Szerbia lehet a megoldás?

2014.07.25
11:11
Szerbia híd Moszkva és az EU között – véli Franco Frattini
Szerbia híd Moszkva és az EU között – véli Franco Frattini. A szerb kormány európai uniós tanácsadója szerint azzal, hogy a Balkán-félszigeti ország egyidőben jó viszonyt ápol Oroszországgal és az Unió tagjelöltje is, lehetősége van arra, hogy felhívja Moszkva figyelmét, hogy milyen lépésekkel lehetne csökkenteni az ukrán krízis miatt kialakult feszültséget és felfrissíteni a kapcsolatot az EU-val. Az, hogy Szerbia az Unió felé fordult, nem jelenti, hogy megszűnt a jó viszonya az oroszokkal – tette hozzá Frattini. Az olasz diplomáciai vezető ugyanakkor arra szólította fel a szerb kormányt, hogy külpolitikájával támogassa határozottabban az EU álláspontját, különösen, ha az orosz-ukrán helyzetről van szó. (Novosti)

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.