Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A vajdasági kormány elítéli a sértő grafitiket

2021.11.24
12:26
Forrás
Közlemény
A tartományi kormány elítéli, a Zlatibor Lončar, szerb egészségügyi miniszter elleni sértő falfirkákat, amelyeket a Vajdasági Klinikai Központ egyik épületére írtak.

A grafitik szidalmakat és privát telefonszámokat tartalmaztak, ami felhívás egy olyan férfi nyilvános meglincselésére, aki másokkal együtt, jobb egészségügyi ellátást igyekezett nyújtani és felkészültebben küzdeni a koronavírus járvány ellen. A tartományi kormány felszólítja az illetékeseket, hogy kutassák fel az elkövetőket. A közélet és a társadalom minden résztvevőjét, hogy a közösség aktuális igényeihez igazítsák tevékenységüket, gyűlöletkeltés, verbális vagy egyéb agresszió nélkül.

tartományi kormány

Most

15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:40, Frissítve: 14:48

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, magyar emberi erőforrások minisztere Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű