Ugrás a tartalomra
Tanjug/instagram/buducnostrbijeav

Vatikáni látogatásra érkezett Aleksandar Vučić

2019-09-11
22:46
2019-09-11
23:07
Forrás
Szerbiai RTV, Tanjug
Hivatalos vatikáni látogatásra érkezett szerdán este Aleksandar Vučić szerb államfő - közölték a buducnostsrbijeav Instagram-oldalon.

Aleksandar Vučić a római repülőtéren találkozott Giuseppe Conte olasz kormányfővel.

Hivatali útján a szerb államfő tanácskozik Ferenc pápával, valamint a szentszéki államtitkárral és bíborossal. Azért utazok Vatikánba, hogy meggyőzzem a szentatyát, hogy ne ismerje el Koszovó függetlenségét - nyilatkozta Aleksandar Vučić Belgrádban.

Vatikán
Aleksandar Vučić
Giuseppe Conte

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.